Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Forcapil | 60 capsules

Forcapil | 60 capsules

* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 16,20

Jouw prijs: € 12,15

Beschikbaarheid

Order before 18:00 uur, delivered by Dinsdag

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement om de schoonheid van het haar en de nagels te behouden. *

Details

Eigenschappen

Haar bestaat vooral uit keratine, een eiwit dat zorgt voor de elasticiteit, kracht en glans ervan. Dit is opgebouwd uit zwavel-aminozuren, cysteïne en methionine, onder begeleiding van zinc en groep B vitaminen. Keratine is tegelijkertijd ook een belangrijk bestanddeel van nagels. Forcapil bevat een complete formule met zwavel-aminozuren, vitaminen en mineralen. Zink draagt bij tot de normale synthese van proteïnes, zoals keratine. Vitamine B6 draagt bij aan gezond, soepel, glanzend en stevig haar. Zink op zijn beurt zorgt voor het behoud van mooie nagels. Forcapil is een voedingssupplement voor personen die de schoonheid van haar en nagels willen behouden.

Gebruiksaanwijzing

  • 2 capsules 's ochtends gedurende 2 à 4 maand.
  • De capsules innemen met een groot glas water tijdens het ontbijt.

Aanbevelingen

  • Buiten bereik van kinderen bewaren
  • De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.

Extra informatie

Arkopharma
Bekijk alle producten van Arkopharma
 
   
PharmaMarket