Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Freedom Clear LS Penishuls 23 mm Small (2335190) | 30 stuks

Freedom Clear LS Penishuls 23 mm Small (2335190) | 30 stuks

* Alle productomschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Het gebruik van de producten aangeboden op deze website is strikt op eigen risico en de werking ervan is afhankelijk van persoonlijke en specifieke omstandigheden. Wij raden aan om altijd aandachtig de bijsluiter en/of verpakking te lezen voor gebruik van een product en in geval van twijfel contact op te nemen met je huisarts of apotheker. Eventuele claims die gemaakt worden, zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie voor toekomstig gebruik. PharmaMarket kan niet aansprakelijk worden gehouden voor mogelijke bijwerkingen of niet-behaalde resultaten.

Prijs

Adviesprijs: € 98,39

Jouw prijs: € 88,55

Jouw voordeel: 10% (€ 9,84)

Beschikbaarheid

Binnen enkele dagen in huis

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Hypoallergene siliconen zelfklevende condoomkatheter met extra lange kleeflaag. *

Details

Eigenschappen

Hypoallergene siliconen condoomkatheter, transparant en zelfklevend, met lange schacht (9 cm), waarvan bijna 6 cm is voorzien van een kleeflaag.

Extra informatie

Coloplast
Bekijk alle producten van Coloplast
 
   
PharmaMarket