Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

GiSol | 30 capsules

GiSol | 30 capsules

  • medipim
  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 10,99

Jouw prijs: € 9,89

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, donderdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement ter ondersteuning van een natuurlijke stoelgang. *

Details

Eigenschappen

GiSol is een poedervormig probioticum voor zuigelingen, kinderen en volwassenen op basis van gevriesdroogde Saccharomyces boulardii-organismen: eencellige gistcellen die het natuurlijke evenwicht van de darmflora, de darmimmuniteit en de productie van B-vitaminen en melkzuur (voedingsbodem voor probiotische bacteriën) ondersteunen.

  • Ondersteunt een natuurlijke stoelgang.
  • Wordt niet aangetast door maagzuur, verteringssappen en antibiotica.
  • Mag zelfs samen met antibiotica ingenomen worden.

Gebruiksaanwijzing

  • 2 capsules per dag of zoals aanbevolen.

Aanbevelingen

Saccharomyces boulardii wordt goed verdragen bij gewoonlijke gebruiksaanwijzingen. Er werden zeldzame gevallen van positieve hemoculturen of van fungemia door Saccharomyces boulardii gepubliceerd. In alle gedocumenteerde gevallen, waren de patiënten dragers van een centrale adercatheter. Een toestand van immunosuppressie heeft waarschijnlijk, in sommige gevallen, de expressie van de symptomatologie vergroot. De toediening van Saccharomyces boulardii is bijgevolg niet aangewezen bij personen die een centrale adercatheter hebben (7,10).

Ingrediënten

Ingrediënten per capsule: Poeder van Saccharomyces boulardii 1,5 miljard organismen/capsule, Vit. C (ascorbinezuur) 9 mg.

Hulpstoffen: Manitol, gelatine, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, natuurlijk aroma: vanille. Bij aanvang van de productie bevat dit product 6 miljard organismen/gram eindproduct. 1 capsule bevat 250 mg eindproduct.

Extra informatie

Metagenics
Bekijk alle producten van Metagenics
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren