Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Groene Duivel Eksterogenmiddel Zalf | 10 g

Groene Duivel Eksterogenmiddel Zalf | 10 g

  • medipim
  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 5,70

Jouw prijs: € 5,13

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, donderdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Zalf voor de behandeling van alle soorten uitwassen. *

Details

Eigenschappen

Zalf voor de behandeling van uitwassen zoals eksterogen, likdoorns en verhardingen.

Gebruiksaanwijzing

  • Eksterogen of likdoorns: 15 minuten lang een zeer warm voetbad nemen, een hoeveelheid zalf (zo groot als een erwt) uitstrijken op een klein ronde lapje linnen dat men op de grootte van het eksteroog of de eeltplek heeft geknipt. Dit op het eksteroog aanbrengen, op het zieke deel bevestigen en daarbij de teen omwinden met windel. Herhaal deze bewerking zonder voetbad gedurende 2 tot 3 dagen. Na 2 of 3 toepassingen houdt de pij op, men hoeft eenvoudig een tweede zeer warm voetbad te nemen en op de plaats van het eksteroog zal u een witachtige ongevoelige huid zien. Dit vergane, ontwortelde eksteroog kan u gemakkelijk zonder pijn, tussen duim en wijsvinger verwijderen.
  • Eeltplekken: op dezelfde manier te werk gaan, maar een groter rond lapje uitknippen ter grootte van de eeltplek. Dat lapje met behulp van kruisvormige windel op de zieke plaats bevestigen.

Aanbevelingen

  • Bij het aanbrengen van een te grote hoeveelheid zalf op een rond lapje dat niet op de grootte van het eksteroog of de eeltplek is geknipt, loopt men gevaar de gezonde gedeelten van de voeten aan te tasten.
  • Het is mogelijk dat een behandeling van 3 dagen onvoldoende is, vooral wanneer men te doen heeft meet een verouderde eksteroog dat goed vast blijft zitten. In dat geval zijn de werkzame van de zalf opgeslorpt door de al te grote dikte van het eksteroog en een nieuwe behandeling van 3 dagen, gelijk aan de eerste, is noodzakelijk om de wortel te bereiken.

Ingrediënten

Salicylzuur 500 mg, chlorophyll, Petrolatum ad 1 g.

Extra informatie

Groene duivel
Bekijk alle producten van Groene duivel
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren