Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Gum Proxabrush Borstelhouder Double Click | 1 stuk

Gum Proxabrush Borstelhouder Double Click | 1 stuk

  • medipim
* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 6,35

Jouw prijs: € 5,72

Beschikbaarheid

Bestel nu, binnen enkele dagen in huis

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Stevig handvat met een kliksysteem om de borsteltjes te bevestigen. *

Details

Eigenschappen

Houder met ragers om tussen de tanden de poetsen.

  • De ragers zijn comfortabel, gemakkelijk in gebruik, en hebben een speciaal ontworpen handvat en poetssysteem om tandplak te verwijderen op moeilijk bereikbare plaatsen tussen de tanden, waar een gewone tandenborstel niet geraakt. Ze zijn ideaal om tussen de tanden en rond kronen, bruggen, tandimplantaten en orthodontische hulpmiddelen te poetsen.
  • De ragers hebben een precisieborstelhoofd met unieke driehoekige borsteltjes waarvan bewezen is dat ze meer tandplak verwijderen dan gewone ronde borstels.
  • De zachte nylon borsteltjes hebben antibacteriële coating om de borstel schoon en hygiënisch te houden tussen het poetsen door.
  • Er zijn 4 maten beschikbaar, voor tanden die dicht op elkaar staan, tot tanden die ver uit elkaar staan. In geval van twijfel, uw tandarts raadplegen voor de juiste maat.

Extra informatie

Gum
Bekijk alle producten van Gum
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren