Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

H.A.C. | 5 l

H.A.C. | 5 l

  • medipim
*Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan je arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met je huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Prijs

Jouw prijs: € 45,82

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Geconcentreerde ontsmettende en reinigende oplossing aangewezen bij de eerste behandeling van bevuilde wonden en weefsels *

Details

Eigenschappen

H.A.C. is een geconcentreerde ontsmettende en reinigende oplossing op basis van chloorhexidine en cetrimide. H.A.C. is speciaal aangewezen bij de eerste behandeling van bevuilde wonden en weefsels, zoals verwondingen als gevolg van ongeval en brandwonden. H.A.C. is tevens aangewezen voor de ontsmetting en reiniging van steenpuisten en ettergezwellen, de lokale behandeling van schimmelaandoeningen op de huid, het toilet van het zitvlak bij onvermogen om de ontlasting of de urine op te houden (incontinentie), voorbehoedende voetverzorging in geval van gevaar voor besmetting, de ontsmetting, reiniging en ontgeuring van sanitair materiaal, instrumenten (door indompeling gedurende 15 min.) en oppervlakken en de ontsmetting van besmet linnen, luiers, enz. door inweken.

  • H.A.C. is enkel voor uitwendig gebruik.
  • H.A.C. dient steeds te worden verdund voor gebruik.

Extra informatie

Max. aantal 3 verpakkingen
Bijsluiter Klik hier om de bijsluiter te downloaden
Mölnlycke Health Care
Bekijk alle producten van Mölnlycke Health Care