Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Hexomedine Oplossing 1 mg/ml | 250 ml

Hexomedine Oplossing 1 mg/ml | 250 ml

  • medipim
  • medipim

* Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met uw huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Prijs

Jouw prijs: € 5,77

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Ontsmettingsmiddel voor de behandeling van infecties van de huid en van geïnfecteerde of mogelijk infecterende slijmvliezen. *

Details

Eigenschappen

Hexomedine is een ontsmettingsmiddel voor uitwendig gebruik. Hexomedine Oplossing is aangewezen bij adjuvante behandeling van de huid en van geïnfecteerde of mogelijk infecterende slijmvliezen.

Gebruiksaanwijzing

Hexomedine oplossing zuiver, dus onverdund gebruiken, 2 tot 3 maal per dag, in lokale toediening of in een vochtig verband of bad.

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is: hexamidine di-isetionaat 1 mg/ml. De andere stoffen in dit middel zijn: isopropylalcohol en gezuiverd water. 

Extra informatie

Max. aantal 3 verpakkingen
Bijsluiter Klik hier om de bijsluiter te downloaden
Melisana
Bekijk alle producten van Melisana