Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Hill's Prescription Diet c/d Canine Multicare | 12 x 370 g

Hill's Prescription Diet c/d Canine Multicare | 12 x 370 g

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 45,12

Jouw prijs: € 38,35

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Hondenvoeding die de gezondheid van de urinewegen ondersteunt en het risico op struviet- en calciumoxalaatstenen vermindert. *

Details

Eigenschappen

Blaasstenen zijn verzamelingen van minerale kristallen die samenklonteren in de urinewegen. Ze kunnen ongemak veroorzaken en leiden tot ernstigere problemen die de zorg van een dierenarts vereisen. De voedingsdeskundigen en dierenartsen van Hill's hebben Prescription Diet™ c/d™ Multicare ontwikkeld, speciaal samengesteld om de gezondheid van de urinewegen van je hond te ondersteunen en het risico op struviet- en calciumoxalaatstenen te verminderen.

Extra informatie

Inhoud 300 g
Diersoort Hond
Toepassing Urinewegen
Productlijn Prescription Diet
Vorm | Textuur Natvoer

Waarschuwing: de producten van Hill's Prescription Diet werden speciaal ontwikkeld voor gebruik na diagnose door en onder begeleiding van een dierenarts. Met de aankoop van dit product bevestig je dat jouw huisdier werd onderzocht door een dierenarts, die op basis van zijn diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen. Je begrijpt dat je minstens om de zes maanden het advies dient in te winnen van een dierenarts met betrekking tot het gebruik van dit product door jouw huisdier en dat, indien de toestand van je huisdier op enige manier zou verslechteren, je onmiddellijk het advies van een dierenarts dient in te winnen.

Hill's Pet Nutrition
Bekijk alle producten van Hill's Pet Nutrition
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren