Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Hill's Prescription Diet Feline s/d | 24 x 156 g

Hill's Prescription Diet Feline s/d | 24 x 156 g

  • medipim
  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 57,57

Jouw prijs: € 48,93

Beschikbaarheid

Bestel nu, binnen enkele dagen in huis

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Prescription Diet™ Feline s/d™ werd samengesteld door dierenartsen, om struvietkristallen en -stenen bij uw kat op te lossen. *

Details

Eigenschappen

  • Helpt struvietstenen op te lossen. Gericht op een zure pH-graad van de urine, wat de oplossing van struvietstenen bevordert.

Aanbevelingen

Raadpleeg uw dierenarts voor meer informatie en advies over de beste verzorging voor uw huisdier.

Ingrediënten

Minced with Liver (26%): Varken, varkenslever, dierlijk vet, rijst, maïszetmeel, maïs, cellulose, calciumsulfaat, calciumcarbonaat, kaliumchloride, taurine, gejodeerd zout, dicalciumfosfaat, vitaminen en sporenelementen, gekleurd met ijzeroxide

Extra informatie

Inhoud 100 g
Diersoort Kat
Toepassing Urinewegen
Productlijn Prescription Diet
Vorm | Textuur Natvoer

Waarschuwing: de producten van Hill's Prescription Diet werden speciaal ontwikkeld voor gebruik na diagnose door en onder begeleiding van een dierenarts. Met de aankoop van dit product bevestig je dat jouw huisdier werd onderzocht door een dierenarts, die op basis van zijn diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen. Je begrijpt dat je minstens om de zes maanden het advies dient in te winnen van een dierenarts met betrekking tot het gebruik van dit product door jouw huisdier en dat, indien de toestand van je huisdier op enige manier zou verslechteren, je onmiddellijk het advies van een dierenarts dient in te winnen.

Hill's Pet Nutrition
Bekijk alle producten van Hill's Pet Nutrition
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren