Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Hyalo 4 Control Crème | 25 g

Hyalo 4 Control Crème | 25 g

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een medisch hulpmiddel. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing voor gebruik.

Prijs

Adviesprijs: € 9,89

Jouw prijs: € 8,90

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Crème voor de behandeling van huidletsels met een hoog risico op infectie. *

Details

Eigenschappen

Hyalo 4® Control Crème is een topisch preparaat met als hoofdbestanddelen natriumzout van hyalorunzuur. De aanwezigheid van zilversulfadiazine in de samenstelling van dit product speelt een rol in het voorkomen van microbiële verontreiniging, waardoor het hyaluronzuur beter in staat wordt gesteld om de wondgenezing te ondersteunen. Hyalo 4® Control is geïndiceerd voor de behandeling van huidletsels, voornamelijk met een hoog risico op infectie. De crème is hoofdzakelijk ontwikkeld om acute en chronische wonden te bedekken (eerste- en tweedegraads brandwonden, zweren veroorzaakt door stofwisselingsziekten en vasculaire aandoeningen en doorligwonden) en om een vochtige, bacterievrije wondomgeving te creëren. Hyalo 4® Control kan gebruikt worden op niet-geïnfecteerde wonden om infectie te helpen voorkomen en, na een succesvolle behandeling van geïnfecteerde wonden, om te voorkomen dat infecties opnieuw optreden.

Gebruiksaanwijzing

  • De letsels dienen vóór iedere aanwending te worden gereinigd.
  • Breng een dunne laag crème aan op het wondoppervlak, eenmaal of tweemaal per dag afhankelijk van de ernst, totdat de wonde volledig is genezen.
  • Langdurige behandelingen van meer dan een maand dienen door een arts te worden geëvalueerd op basis van de klinisch evolutie van het letsel.
  • Het behandelde oppervlak dient met een steriel verband te worden afgedekt.

Extra informatie

Kela
Bekijk alle producten van Kela
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren