Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Imutis Baby | 12 ml

Imutis Baby | 12 ml

*Alle omschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Wij raden aan om altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing/verpakking te lezen voor gebruik van een product.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 15,00

Jouw prijs: € 13,50

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, donderdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Natuurlijk voedingssupplement dat bijdraagt tot het natuurlijke evenwicht van de darmflora bij baby's vanaf de geboorte. *

Details

Eigenschappen

Voor de geboorte is het spijsverteringskanaal van de foetus steriel. Als de baby geboren wordt, wordt zijn darmflora gekoloniseerd door bacteriën en gisten. Tijdens de eerste levensjaren diversifieert de darmflora zich en bouwt ze zich op. Het is een traag en kwetsbaar proces, dat gemakkelijk verstoord geraakt: we spreken dan van dysbiose. Dat kan zich manifesteren via spijsverteringsstoornissen, diarree, infecties of herhaaldelijke ziekten. De bacteriën die het rijkst aanwezig zijn in onze darmflora zijn de lactobacillen en de bifidobacillen. Ze zijn betrokken rol bij de vertering en de assimilatie van voedingsstoffen en spelen een belangrijke rol in het evenwicht van het ecosysteem van de darmen. De 4 specifieke stammen bacteriën die in Imutis baby zitten, werden gekozen op basis van verschillende klinische studies.

  • Imutis Baby is voorzien van een druppelteller voor meer gebruiksgemak.
  • Dankzij de unieke formule kan Imutis Baby worden bewaard op kamertemperatuur.
  • Zonder bewaarmiddelen, zonder chemische oplosmiddelen.

Actieve bestanddelen

Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en biedt een synergetische werking in combinatie met de bacteriën van Imutis Baby.

Gebruiksaanwijzing

De druppels kunnen rechtstreeks in de mond van de baby worden toegediend of worden toegevoegd aan lauwe voeding. Vermijd om ze rechtstreeks in warme voeding te mengen, want de warmte kan de werkzaamheid van Imutis Baby negatief beïnvloeden.

  • 10 druppels Imutis Baby per dag.
  • Schud de flacon goed voor gebruik tot volledige resuspensie.

Aanbevelingen

  • Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet.
  • Vervangt geen gevarieerde en evenwichtige voeding of gezonde levensstijl.

Ingrediënten

Per aanbevolen dagelijkse dosis: 1 miljard cellen van Lactobacillus rhamnosus R11, 1 miljard cellen van Lactobacillus rhamnosus GG, 0,5 miljard cellen van Bifidobacterium longum R175, 0,5 miljard cellen van Lactobacillus helveticus R52, 7,5 μg (300 IE) vitamine D (150 % AH).

Extra informatie

Vorm | Textuur Druppels
Trenker
Bekijk alle producten van Trenker
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren