Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Inhalo Rhinathiol | 20 ml

Inhalo Rhinathiol | 20 ml

  • medipim
  • medipim
  • medipim
*Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan je arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met je huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Prijs

Jouw prijs: € 4,58

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, maandag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Geneesmiddel voor de symptomatische ondersteunende behandeling van aandoeningen van de bovenste luchtwegen en de luchtpijptakken. *

Details

Eigenschappen

Inhalo Rhinathiol is een nasaal preparaat op basis van levomenthol en eucalyptol. Het wordt toegevoegd aan warm water waarna het verdampt. Als je de dampen inademt, komen die in de bovenste luchtwegen terecht, waarbij Inhalo Rhinathiol de slijmvliezen van de neus, de bovenste luchtwegen en de luchtpijptakken (bronchi) ontsmet en de zwelling vermindert. Je kunt Inhalo Rhinathiol gebruiken als symptomatische ondersteunende behandeling van aandoeningen van de bovenste luchtwegen en de luchtpijptakken (bronchi), zoals sinusitis (ontsteking van de bijholte van de neus), tracheïtis (acute ontsteking van de binnenkant van de luchtpijp), bronchitis (ontsteking van de luchtwegen gekenmerkt door hoesten en het opgeven van slijm) en banale verkoudheden.

Extra informatie

Max. aantal 3 verpakkingen
Bijsluiter Klik hier om de bijsluiter te downloaden
Sanofi aventis
Bekijk alle producten van Sanofi aventis