Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Instillagel | 10 x 11 ml

Instillagel | 10 x 11 ml

*Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan je arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met je huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Prijs

Jouw prijs: € 19,34

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, vrijdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Glijmiddel met lokaal verdovingsmiddel voor het inbrengen van sondes en instrumenten in de urologie, gynaecologie, chirurgie, verdoving en pediatrie. *

Details

Eigenschappen

Instillagel is een glijmiddel met lokaal verdovingsmiddel dat gebruikt wordt bij het inbrengen van sondes en instrumenten in de urologie (onderzoek en behandeling van de urinewegen en de mannelijke geslachtsdelen), gynaecologie, chirurgie, verdoving (anesthesie) en kindergeneeskunde (pediatrie).

Gebruiksaanwijzing

Instillagel mag enkel gebruikt worden als glijmiddel voor de genoemde indicaties en mag niet in de bloedvaten (intravasculair) of in de spieren (intramusculair) ingespoten worden.

Extra informatie

Max. aantal 3 verpakkingen
Bijsluiter Klik hier om de bijsluiter te downloaden