Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Kaltostat Cavity Wieken Steriel | 5 x 2 g

Kaltostat Cavity Wieken Steriel | 5 x 2 g

  • medipim
  • medipim
  • medipim
* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een medisch hulpmiddel. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing voor gebruik.

Prijs

Adviesprijs: € 36,98

Jouw prijs: € 33,28

Beschikbaarheid

Order before 16:00 uur, delivered by Dinsdag

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Calcium-natrium alginaat wiekverband. *

Details

Eigenschappen

Calcium-natrium alginaat verband.

Kaltostat wondverband is een steriel, non-woven verband, verkregen uit bruin zeewier. Kaltostat is hydrofiel, waardoor wondvocht geabsorbeerd wordt. Door uitwisseling van calcium- en natrium-ionen tussen Kaltostat en het wondvocht, ontstaat een vormvaste gel. De gel staat gasuitwisseling toe en het creëert een vochtig milieu ter plaatse van het wondoppervlak, hetgeen een bijdrage levert aan de genezing.

Kan worden gebruikt voor zowel acute als chronische exsuderende wonden, zoals: decubitus, ulcus cruris, ateriële ulcera, diabetische ulcera, donor sites, schaafwonden, snijwonden, oppervlakkige brandwonden, post-operatieve wonden en andere uitwendige wonden veroorzaakt door trauma.

Gebruiksaanwijzing

De wiek, tamponvormig of gelaagd, losjes in de wonde aanbrengen zodat het alginaat, eens omgevormd tot gel, de wonde opvult.

Het verband is eenvoudig te verwijderen met een pincet. Eventuele achterblijvende vezels kunnen blijven zitten tot ze in gel zijn omgevormd. Spoelen met fysiologisch serum wordt aanbevolen voor diepere wonden.

Extra informatie

ConvaTec
Bekijk alle producten van ConvaTec
 
   
PharmaMarket