Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Kamillosan Oplossing | 100 ml

Kamillosan Oplossing | 100 ml

*Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan je arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met je huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Prijs

Jouw prijs: € 7,56

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, donderdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Geneesmiddel op basis van planten voor de behandeling van ontstekingen van de keel, dermatologische aandoeningen en spijsverteringsstoornissen. *

Details

Eigenschappen

Kamillosan is een geneesmiddel op basis van planten dat wordt aangewend voor lokaal gebruik als verzachtend middel en/of als antisepticum voor ontsteking van de keel, voor lokaal gebruik als aanvullende verzachtende en jeukwerende behandeling en anti-inflammatoire behandeling van dermatologische aandoeningen en voor inwendig gebruik bij de symptomatische behandeling van ongemakken bij spijsverteringsstoornissen nadat elke ernstige aandoening uitgesloten werd.

Extra informatie

Max. aantal 3 verpakkingen
Bijsluiter Klik hier om de bijsluiter te downloaden
Kamillosan
Bekijk alle producten van Kamillosan