Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Lactil | 56 capsules

Lactil | 56 capsules

* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 14,90

Jouw prijs: € 11,92

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement dat bijdraagt tot het ondersteunen van de melkproductie en tot het bevorderen van de spijsvertering. *

Details

Eigenschappen

Er kunnen heel wat zorgen opduiken tijdens de borstvoedingsperiode die jonge moeders kunnen ontmoedigen. Het komt inderdaad vaak voor dat moeders vrezen om geen borstvoeding te kunnen geven ofwel dat de baby de melk slecht verteert of niet goed zuigt ... De biologische capsules van Lactil zijn op basis van venkel en anijs die de melkproductie ondersteunen en de spijsvertering bevorderen. Dankzij die twee natuurlijke elementen, zal je zonder stress je borstvoeding geven en zal de spijsvertering van je baby geregulariseerd worden.

Actieve bestanddelen

  • Venkel en anijs ondersteunen de borstvoeding door de werking van het oestrogeen en de prolactine te ondersteunen, die nodig zijn voor de productie van moedermelk.
  • De 2 aromatische planten helpen de baby ook om beter te verteren en stimuleren hem om te zuigen.

Gebruiksaanwijzing

  • 1 tot 2 capsules per dag, 's morgens of 's avonds, met een groot glas water.
  • De capsules mogen tijdens de maaltijd worden ingenomen.

Aanbevelingen

  • Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.
  • Niet toedienen aan kinderen beneden 12 jaar.

Ingrediënten

Droogextract van venkel 125 mg, droogextract van anijs 150 mg, vulstoffen: extract van rijstzemel, concentraat van rijstkaf, talk.

Extra informatie

Tilman
Bekijk alle producten van Tilman
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren