Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Loratadine Teva 10 mg | 50 tabletten

Loratadine Teva 10 mg | 50 tabletten

*Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan je arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met je huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Prijs

Jouw prijs: € 7,60

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Geneesmiddel voor de behandeling van verschijnselen van allergische ontsteking van het neusslijmvlies. *

Details

Eigenschappen

Loratadine Teva bevat de werkzame stof loratadine, die behoort tot de groep geneesmiddelen die antihistaminica worden genoemd. Loratadine Teva verlicht de verschijnselen van allergische ontsteking van het neusslijmvlies (bijv. hooikoorts), zoals niezen, loopneus of jeukende neus en branderige of jeukende ogen. Loratadine Teva zijn geschikt voor volwassenen en kinderen van 2 jaar en ouder die meer dan 30 kilo wegen. Loratadine Teva kan ook gebruikt worden voor het verlichten van de verschijnselen van chronische urticaria (een vorm van huiduitslag met hevige jeuk en vorming van bultjes, ook wel netelroos genoemd).

Extra informatie

Max. aantal 3 verpakkingen
Bijsluiter Klik hier om de bijsluiter te downloaden
Teva
Bekijk alle producten van Teva