Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Luminette 2 | 1 stuk

Luminette 2 | 1 stuk

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een medisch hulpmiddel. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing voor gebruik.

Prijs

Adviesprijs: € 239,00

Jouw prijs: € 215,10

Beschikbaarheid

Bestel nu, binnen enkele dagen in huis

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Handige bril voor lichttherapie. *

Details

Eigenschappen

Het handigste lichttherapieapparaat op de markt. Verhoogt je energie, verbetert je slaap en maakt korte metten met de jetlag. De handige bril met een verbeterd blauw licht geeft een dynamisch effect. De bril is lichtgewicht en opvouwbaar en gemakkelijk op te bergen. Een gepatenteerd innovatief verlichtingssysteem voor optimaal comfort. Dankzij het innovatieve optische mechanisme komt het licht vanboven naar beneden in het oog (zoals de zon) zonder te verblinden of het uitzicht te verstoren. Als je jezelf herkent in een van de volgende alledaagse situaties, dan is de Luminette geschikt voor jou:

  • Je hebt minder energie in de winter.
  • Je hebt moeite om wakker te worden 's ochtends.
  • Je wordt vroeg op de avond slaperig.
  • Je werkt 's nachts en je heb moeite met slapen.
  • Je reist veel en het tijdsverschil maakt je moe.

Luminette maakt gebruik van wit licht verrijkt met blauw licht tot 468 nm voor verhoogde werkzaamheid. Het is bewezen dat dat de golflengte is die het meest effectieve antwoord biedt voor het lichaam. De werkzaamheid van de lichttherapie is afhankelijk van de regelmatigheid waarmee je er gebruik van maakt. Het stimulerende effect van de Luminette is bijna onmiddellijk. Vanaf de eerste dagen voel je een energieboost en een verbeterd humeur. Het effect op de biologische klok gebeurt langzamer (4-7 dagen). En dankzij de handige brilvorm kun je je ondertussen gewoon bezighouden met je favoriete activiteiten.

Gebruiksaanwijzing

  • Het wordt aanbevolen om de Luminette 1 keer per dag te gebruiken.
  • De duur van een sessie hangt af van de gekozen lichtsterkte: tussen 20 minuten (maximale intensiteit) en 45 minuten (minimale intensiteit).

Extra informatie

Luminette
Bekijk alle producten van Luminette
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren