Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Lysomucil 10% Oplossing | 20 ampullen

Lysomucil 10% Oplossing | 20 ampullen

*Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan je arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met je huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Prijs

Jouw prijs: € 7,93

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, maandag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Geneesmiddel voor het vloeibaar maken van slijmen. *

Details

Eigenschappen

Lysomucil 10% is een geneesmiddel voor het vloeibaar maken van slijmen (lost slijmen op die bij aandoeningen van de ademhalingswegen worden gevormd).

  • Symptomatische behandeling: oplossen van etterige en taaie slijmen die tijdens infecties van de luchtwegen worden gevormd (b.v. bronchitis, longontsteking, voorbereiding van bepaalde onderzoekingen van de luchtwegen, mucoviscidose enz.).
  • Vergiftiging met paracetamol: grote hoeveelheden paracetamol zijn schadelijk voor de lever. Acetylcysteïne vermindert het gevaar voor leverbeschadiging wanneer het binnen minder dan 10 uur na de inname van een toxische dosis paracetamol wordt toegediend. Recente studies hebben aangetoond dat in geval van laattijdige toediening (vanaf 16 uur na de intoxicatie) er nog een mogelijk beschermend effect bestaat. Ook in geval van zware intoxicaties kan het laattijdig toedienen van acetylcysteïne het sterftepercentage doet dalen.

Extra informatie

Max. aantal 3 verpakkingen
Bijsluiter Klik hier om de bijsluiter te downloaden
Zambon
Bekijk alle producten van Zambon