Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Mannavital Kyolic One a Day | 30 tabletten

Mannavital Kyolic One a Day | 30 tabletten

  • medipim
  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 8,30

Jouw prijs: € 7,47

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, maandag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Ondersteunt hart, lever en immuniteit. *

Details

Eigenschappen

  • Voor extra energie en prestatievermogen.
  • Voor gezonde vaten en sterke weerstand.

Over de werking

Al duizenden jaren wordt knoflook gebruikt om zijn heilzame werking. De penetrante geur en de scherpe smaak ervan vertellen onze zintuigen evenwel duidelijk dat we van het rauwe kruid, het poeder of de olie best maar bescheiden hoeveelheden gebruiken ! Zoniet kunnen vervelende bijwerkingen optreden als irritatie van de maagdarmslijmvliezen, afname van de darmflora, vermindering van rode bloedcellen en leverbelasting ! In de oudheid loste men dat op door knoflook voor therapeutisch gebruik in hogere doses te koken, te pekelen, te bakken of te fermenteren. Dit laatste fermentatieproces werd op punt gesteld en gepatenteerd voor KYOLIC.

Actieve bestanddelen

Kyolic beschermt door zijn antioxiderend vermogen tegen vroegtijdige ouderdomsverschijnselen en kwaadaardige cellen. Het helpt ons vitaal voor de dag komen en jong en fit te blijven.

Gebruiksaanwijzing

Kyolic bevordert de spijsvertering en ondersteunt de reinigende werking van de lever. Kyolic vermindert het nadelig effect van lichaamsvreemde stoffen uit voeding, milieu en medicijnen.

Extra informatie

MannaVital
Bekijk alle producten van MannaVital
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren