Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Mannavital MSM-Gel | 100 g

Mannavital MSM-Gel | 100 g

  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 7,95

Jouw prijs: € 7,16

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, vrijdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voor soepele spieren en gewrichten. *

Details

Eigenschappen

MSM of methylsulfonylmethaan is een organische zwavelverbinding met verschillende nuttige eigenschappen, waardoor ze de beweeglijkheid van spieren en gewrichten bevordert. MSM werd in de MSM-gel van Mannavital gestopt om dat deze natuurlijke zwavelbron als kleine molecule zeer vlot doorheen de huid trekt. Hierdoor bereikt ze snel de gevoelige zones om er haar verzachtende werking uit te oefenen.

Actieve bestanddelen

Citroeneucalyptus: deze etherische olie wordt tegen woordig in de aromather apie aanzien als de etherische olie met de beste verzachtende en bedarende werking op de spier en en gewrichten.

Lavendin super: past uitstekend in een lokaal toe  te passen gel vanwege de spierontspannende en circulatieondersteunende eigenschappen.

Wintergreen: heeft een efficiënte verlichtende werking en zorgt voor een aangenaam verwarmend gevoel.

Gebruiksaanwijzing

De MSM-gel meermaal daags gelijkmatig aanbrengen op de aangedane zones (rug , nek, schouders, knieën, enkels , alle spieren..). Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken bij zuigelingen en kinderen onder de 4 jaar.

Extra informatie

MannaVital
Bekijk alle producten van MannaVital
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren