Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Milupa OS 2 | 500 g

Milupa OS 2 | 500 g

  • medipim
  • medipim

* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 139,00

Jouw prijs: € 125,10

Jouw voordeel: 10% (€ 13,90)

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Dieetvoeding voor kinderen met hyperlysinemie. *

Details

Eigenschappen

Milupa OS 2 prima is een dieetvoeding in poedervorm die geen isoleucine, methionine, threonine en valine. Het bevat essentiële en niet-essentiële aminozuren, koolhydraten, vitamines, mineralen en spoorelementen. Het is geschikt voor de dieetbehandeling van hyperlysinemie bij kinderen vanaf 1 jaar tot 9 jaar. Milupa OS 2 prima kan niet worden gebruikt als enige bron van voeding, maar moet worden gegeven in combinatie met een andere eiwitbron om te voorzien in de behoefte aan energie, essentiële vetzuren, isoleucine, methionine, threonine en valine.

Gebruiksaanwijzing

De dagdosering moet door de arts of diëtist worden vastgesteld en is afhankelijk van leeftijd, gewicht, lengte, medische conditie en bloedwaardes van de patiënt. De daghoeveelheid dient in porties over de dag verdeeld te worden en bij voorkeur in combinatie met een natuurlijke eiwitbron gegeven te worden. 1 blik bevat 500 gram.

  • 10g poeder + 90ml water = 100ml aminozuurmengsel.
  • Een maximale concentratie van 10g per 100ml mag niet overschreden worden in dranken.

Aanbevelingen

De in te nemen hoeveelheid OS 2, nodig om de dagelijkse eiwitbehoefte te dekken (buiten de isoleucine-, methionine-, threonine- en valinebehoefte), is afhankelijk van leeftijd, lichaamsgewicht en individuele tolerantie voor isoleucine, methionine, threonine en valine. De dosering van OS 2 wordt bepaald en regelmatig aangepast door een arts of diëtist. De dagelijks in te nemen hoeveelheid OS 2 moet verdeeld worden over 3 tot 5 evenredige porties en dient gecombineerd te worden met berekende hoeveelheden andere voeding (vb babyvoeding, eiwitarme vaste voeding,...).

  • Enkel te gebruiken onder strikt medisch toezicht.
  • Niet geschikt voor parenteraal gebruik.
  • Niet te gebruiken als enige voedingsbron.
  • Bewaren op een koele, droge plaats.

Extra informatie

Nutricia
Bekijk alle producten van Nutricia
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren