Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Miradent Tong-Clin Set | 1 stuk

Miradent Tong-Clin Set | 1 stuk

  *Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Prijs

  Adviesprijs: € 13,26

  Jouw prijs: € 11,93

  Beschikbaarheid

  Bestel voor 18:00 uur, maandag in huis.

  Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

  Set met tongschraper en gel tegen een slechte adem. *

  Details

  Eigenschappen

  Set met tongschraper en gel tegen een slechte adem.

  Miradent Tong-Clin Deluxe Tongreiniger | 1 stuk

  Een onaangename mondgeur komt vaak door bacterieaanslag op de tong, beter bekend als tongplak of ook een wit beslagen tong. Door die aanslag wordt de balans in de mond verstoord en neemt de aanslag op de tanden en de kiezen toe. De Miradent Tong-Clin Deluxe Tongschraper is gemakkelijk en comfortabel in gebruik. Om verschillende redenen (hygiëne, te lange borstels, kokhalzen) is een traditionele tandenborstel niet geschikt om de tong te reinigen. De Miradent Tong-Clin Deluxe Tongschraper is ergonomisch voorgevormd en helpt zo kokhalzen voorkomen.

  • Breed borstelvlak.
  • Afgeronde schraper.
  • Ergonomisch handvat.

  Miradent Tong-Clin Gel | 50 ml

  In combinatie met de Tong-Clin Deluxe Tongschraper verwijdert de Miradent Tong-Clin Gel tongplak grondig. Tevens reinigt de gel het tongoppervlak op een zachte manier waarbij ze een goede tonghygiëne ondersteunt. Bovendien wordt het gevoelige weefsel van het tongslijmvlies verzorgd en glad getrokken door zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten, waaronder salie, kamille en goudsbloem, die zorgen voor ontsmetting, ontstekingsremming en verzachting. De aanwezigheid van menthol geeft een langdurig gevoel van frisheid in de mond.

  Extra informatie

  Video Bekijk video
  Miradent
  Bekijk alle producten van Miradent
   
   
   

  Schrijf je eigen review

  Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren