Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Mithra Glijmiddel Gel | 40 ml

Mithra Glijmiddel Gel | 40 ml

  • medipim
  • medipim
* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 7,35

Jouw prijs: € 6,62

Beschikbaarheid

Momenteel niet beschikbaar
Advies

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Hydraterende vaginale gel in geval van vaginale droogheid. *

Details

Eigenschappen

Mithra-Intim is een gel voor de intieme hygiëne die symptomen aanpakt zoals jeuk, een branderig gevoel of vaginale pijn door bijvoorbeeld het gebruik van tampons, antibiotica, menopauze.
Meestal ligt een droge vagina aan de basis van deze problemen, daarom is het aangeraden om de vagina te bevochtigen met een gel op basis van polycarbofylen die het natuurlijke bevochtigingsproces van de slijmvliezen respecteert.

Actieve bestanddelen

  • De dubbele polycarbofylen bevorderen de waterabsorptie door epitheelcellen die daardoor hun natuurlijke grootte en elasticiteit terugkrijgen.
  • Bisabolol, een van de typische bestanddelen van de etherische olie van kamille. Bisabolol werkt geurwerend, versterkt de werking van het organisme tegen bepaalde bacteriën en schimmels en verlost de patiënte snel van haar jeuk.
  • Melkzuur dat het vulvovaginale gebied op natuurlijke wijze tegen agressies van buitenaf beschermt. Met Mithra-Intim wordt een zuurgraad (pH) van 4,5 bereikt, wat overeenkomt met een fysiologische pH. Mithra-Intim raakt niet aan de vaginale flora.

Aanbevelingen

Een arts-gynaecoloog raadplegen als de klachten aanhouden, om de oorzaak van de symptomen (bv. hormonale stoornis, infecties, ...) te bepalen.
Mithra-Intim is geen product op basis van hormonen, het kan probleemloos gedurende lange tijd gebruikt worden.

Extra informatie

Mithra
Bekijk alle producten van Mithra
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren