Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Mollelast Haft 6 cm x 20 m | 1 stuk

Mollelast Haft 6 cm x 20 m | 1 stuk

  • medipim
  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 4,56

Jouw prijs: € 4,10

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Cohesieve bi-elastische fixatiezwachtel ter fixatie van lichaamsdelen, verbanden en katheters. *

Details

Eigenschappen

Cohesief fixatiewindsel met speciale rekeigenschappen. Mollelast haft is elastisch in de lengte en rekbaar in de breedte. Deze opvallende eigenschap – in combinatie met het zelfhechtende effect – zorgt ervoor dat het windsel gemakkelijk en zonder plooien kan worden aangelegd (voordelig en tijdbesparend).

Over de werking

Mollelast® haft is geschikt voor alle soorten fixatieverbanden, met name voor kegelvormige lichaamsdelen en rondom gewrichten. Tevens te gebruiken als eenvoudige ondersteuning bij sportactiviteiten en voor het fixeren van canules. Als dit verband correct wordt aangebracht zal het op zijn plaats blijven zitten zonder in te snoeren. Het zal de bloedcirculatie niet verstoren en is zowel luchtdoorlatend als huidvriendelijk.

Materiaal

Geweven windsel, wit, 70% viscose, 30% polyamide, lengterek circa 80%, breedterek circa 50%, cohesief door microfijne latex coating.

Extra informatie

Lohmann & Rauscher
Bekijk alle producten van Lohmann & Rauscher
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren