Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Natural Energy Adrenex | 60 capsules

Natural Energy Adrenex | 60 capsules

* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 23,99

Jouw prijs: € 17,99

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement dat bijdraagt tot het ondersteunen van de functie van de bijnier. *

Details

Eigenschappen

Adrenex is een voedingssupplement, bestaande uit een combinatie van 6 adaptogenen, die samen op een volledig natuurlijke wijze de functie van de bijnier ondersteund. In ons energiemetabolisme speelt de bijnier een fundamentele rol. De bijnier is immers verantwoordelijk voor de productie van onze pro- en antistresshormonen. Die hormonen zijn niet alleen nodig voor het mogelijk maken van de vlucht- of vechtreactie tijdens stresssituaties, diezelfde hormonen zijn ook medebepalend voor een optimale energiehuishouding. In overmatige stresssituaties kan zowel de bijnierschors als het bijniermerg uitgeput raken. Die bijnieruitputting is een van de voornaamste oorzaken van kortstondige vermoeidheid. Adrenex is een combinatie van 6 natuurlijke adaptogenen die samen de functie van de bijnier optimaal ondersteunen zonder de bijnier extra te belasten, zodat een verdere uitputting van de bijnier wordt voorkomen.

  • Te gebruiken bij kortstondige vermoeidheid, stresssituaties en verminderde stressresistentie.

Gebruiksaanwijzing

2 capsules samen in te nemen ’s morgens met een weinig water.

Aanbevelingen

  • Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
  • Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
  • Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
  • Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik je apotheker.
  • Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Ingrediënten

Per capsule: maca (Lepidium peruvianum) 150 mg, pijnboom (Pinus sylvestris) 150 mg, L-tyrosine 125 mg, koningskruid (Ocimum basilicum) 25 mg, Aziatische waternavel (Centella asiatica) 25 mg, Mirre (Commiphora mukul) 25 mg, Schisandra chinensis 25 mg.

Extra informatie

Natural energy
Bekijk alle producten van Natural energy
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren