Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Nestlé Resource Dextrine Maltose Poeder | 500 g

Nestlé Resource Dextrine Maltose Poeder | 500 g

  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 7,61

Jouw prijs: € 6,85

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Dieetvoeding voor personen met een risico op ondervoeding of met een verhoogde energiebehoefte. *

Details

Eigenschappen

Resource Dextrine Maltose is een energierijk geconcentreerd koolhydraatpoeder op basis van maltodextrine met een laag mineralengehalte. Een portie Resource Dextrine Maltose bevat 10 à 15 g (ca. 2 à 3 eetlepels) en is neutraal van smaak. Resource Dextrine Maltose is een dieetvoeding voor gebruik bij (risico op) ondervoeding en voor mensen met een verhoogde energiebehoefte. Het poeder is geschikt voor eiwit-, vet- en elektrolytbeperkte diëten. Resource Dextrine Maltose is niet geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken.

  • Glutenvrij.
  • Lactosevrij.
  • Sacharose- en fructosevrij.

Gebruiksaanwijzing

10 à 15 g (2 à 3 eetlepels) Resource Dextrine Maltose oplossen in 150 ml drank of 150 g gerecht. Resource Dextrine Maltose kan (langzaam en al roerend) toegevoegd worden aan warme en koude dranken en gerechten. Het toevoegen van Resource Dextrine Maltose heeft geen invloed op smaak, kleur en consistentie.

  • Een doos kan ongeopend op een koele en droge plaats bewaard worden tot de houdbaarheidsdatum die op de verpakking staat.
  • Een geopende doos afgesloten en droog bewaren.

Aanbevelingen

Resource Dextrine Maltose is een dieetvoeding voor medisch gebruik en dient gebruikt te worden onder medisch toezicht. Deze orale voeding is geschikt voor voor personen ouder dan 3 jaar.

Extra informatie

Nestlé
Bekijk alle producten van Nestlé
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren