Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg € 5 korting!


Hou me op de hoogte van:
  • Promoties en nieuwigheden op basis van eerdere aankopen
  • De laatste exclusieve promoties van PharmaMarket
  • De gezondheidstips van mijn apotheker
Dit is een verplicht veld.

Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle laatste interessante aanbiedingen, leuke geschenkjes en andere promoties die, op basis van je eerdere aankopen, misschien interessant voor je kunnen zijn. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van nieuwe merken en nieuwe producten in ons gamma. Daarnaast geven we je regelmatig tips en informatie over gezondheid, beauty, welzijn en sport.

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte van de nieuwtjes die er echt toe doen! Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een eerste mailtje om je e-mailadres te bevestigen. In de tweede mail vind je de kortingscode terug. Geef de kortingscode in in je winkelwagen en geniet meteen van € 5 korting! Ben je benieuwd wat we allemaal te bieden hebben? Schrijf je dan nu in!

(Geen mail ontvangen? Controleer ook even je map ongewenste mail. Echt geen mail ontvangen? Neem dan snel even contact met ons op!)

Wil je je uitschrijven uit onze nieuwsbrief? Dat kan eenvoudig door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, dan regelen wij dat je zo snel mogelijk wordt uitgeschreven.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg € 5 korting!

*NB: de kortingscode is éénmaal per account te gebruiken. De code is geldig op een bestelling vanaf € 54 en is niet cumuleerbaar met andere kortingen. De code is niet inwisselbaar voor geld.

Krijg je geen genoeg van PharmaMarket?

Hou dan zeker ook onze andere kanalen in de gaten: