Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Omnibionta Pronatal Metafolin | 60 tabletten

Omnibionta Pronatal Metafolin | 60 tabletten

* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 24,95

Jouw prijs: € 22,46

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, donderdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement met specifieke en aangepaste hoeveelheden vitamines en mineralen die aanbevolen zijn vanaf de zwangerschapswens. *

Details

Eigenschappen

Omnibionta® Pronatal bevat specifieke en aangepaste hoeveelheden vitamines en mineralen die aanbevolen zijn vanaf de zwangerschapswens. Omnibionta® Pronatal bevat een combinatie van 200 μg foliumzuur en 416 μg Metafolin®. Bij dagelijkse inname van die combinatie kan reeds na minimum 4 weken een optimale folaatspiegel in de cellen en de weefsels worden bereikt. Het aanvullen van de folaatreserves gebeurt niet van de ene dag op de andere. Reeds vanaf kinderwens moet worden gezorgd voor een voldoende toevoer van foliumzuur en Metafolin® om de verhoogde behoefte vanaf het prille begin te dekken. In die vroege fase weten de meeste vrouwen nog niet dat ze zwanger zijn. Idealiter zou suppletie reeds 3 maanden vóór de zwangerschap moeten opstarten om de voorraad folaten bij de moeder op peil te brengen.

Actieve bestanddelen

Omnibionta® Pronatal Metafolin® bevat een combinatie van 200 μg foliumzuur, 416 μg Metafolin®, vitamines en mineralen.

  • Foliumzuur draagt bij tot de celdeling, de vorming van de placenta (moederkoek) en de groei van de baarmoeder en de borsten tijdens de zwangerschap.
  • Metafolin® (calciumzout van 5-methyl-THF) is de actieve vorm van foliumzuur.

Gebruiksaanwijzing

  • Neem 1 tablet in per dag.
  • In te nemen met een koude vloeistof, bij voorkeur tijdens het middagmaal.

Aanbevelingen

  • Het is aangewezen om Omnibionta® Pronatal op te starten vanaf de zwangerschapswens.
  • Van zodra de zwangerschap bevestigd is, kan je overschakelen op Omnibionta® Pronatal + DHA en dat doornemen tot het einde van de borstvoeding.

Ingrediënten

Calcium-L-ascorbaat; Vulmiddel: Microkristallijne cellulose E460; Magnesiumoxide; IJzersulfaat; Vulmiddel: Hydroxypropylcellulose E463; Nicotinamide; D,L-alfatocoferolacetaat; Zinkoxide; Glansmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose E464; Vulmiddelen: Maiszetmeel, Maltodextrine; Calcium-D-pantothenaat; Vulmiddel: Vernet natriumcarboxymethylcellulose E468; Antiklontermiddel: Magnesiumzouten van vetzuren E470b; Bètacaroteen; Mangaansulfaat; Pyridoxinehydrochloride; Kopersulfaat; Sucrose; Thiaminemononitraat; Antiklontermiddel: Siliciumdioxide E551; Riboflavine; Bevochtigingsmiddel: Glycerol E422; Glucose; Calcium-L-methylfolaat; Foliumzuur; Geleermiddel: Plantaardige olie; Antioxidant: Natriumascorbaat E301, D,L-alfatocoferolacetaat E307; Kaliumjodide; Biotine; Kleurstoffen: titaandioxide E171, IJzeroxide E172; Cholecalciferol; Cyanocobalamine.

Extra informatie

Productlijn Pronatal
Omnibionta
Bekijk alle producten van Omnibionta
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren