Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Omnifix Elastic Fixatieverband 5 cm x 10 m | 1 stuk

Omnifix Elastic Fixatieverband 5 cm x 10 m | 1 stuk

  • medipim

* Alle productomschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Het gebruik van de producten aangeboden op deze website is strikt op eigen risico en de werking ervan is afhankelijk van persoonlijke en specifieke omstandigheden. Wij raden aan om altijd aandachtig de bijsluiter en/of verpakking te lezen voor gebruik van een product en in geval van twijfel contact op te nemen met je huisarts of apotheker. Eventuele claims die gemaakt worden, zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie voor toekomstig gebruik. PharmaMarket kan niet aansprakelijk worden gehouden voor mogelijke bijwerkingen of niet-behaalde resultaten.

Prijs

Adviesprijs: € 3,27

Jouw prijs: € 2,94

Jouw voordeel: 10% (€ 0,33)

Beschikbaarheid

Order before 16:00 uur, delivered by Donderdag

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Nonwoven fixatiepleister. *

Details

Eigenschappen

Het nonwoven fixatiepleister Omnifix® elastic maakt een comfortabele, volledige verbandfixatie mogelijk. De patiënt ervaart de huidvriendelijke draageigenschappen, degene die het verband aanlegt de gebruiksvriendelijke eigenschappen in de vorm van een eenvoudige applicatie.

  • Drager uit polyester.
  • Synthetische kleefstof in evenwijdige stroken aangebracht.
  • Kleur wit.

Extra informatie

Hartmann
Bekijk alle producten van Hartmann
 
   
PharmaMarket