Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Opsite Post-Op 8,5 x 9,5 cm | 5 stuks

Opsite Post-Op 8,5 x 9,5 cm | 5 stuks

* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een medisch hulpmiddel. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing voor gebruik.

Prijs

Adviesprijs: € 8,42

Jouw prijs: € 7,58

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Transparant zelfklevend waterdicht verband voor snijwonden, schaafwonden en hechtingen. *

Details

Eigenschappen

OPSITE Post-Op is geïndiceerd voor de behandeling van acute, weinig tot matig exsuderende wonden, zoals snijwonden, schaafwonden, postoperatieve wonden en kleine brandwonden. OPSITE Post-Op is een uniek postoperatief verband dat de voordelen combineert van een vochtdoorlaatbare folie met een beschermend en absorberend niet-verklevend wondkussen en een eenvoudig aanbrengsysteem. De op een speciale manier aangebrachte kleeflaag van OPSITE Post-Op heeft REACTIC™-eigenschappen die reageren op de aanwezig van vocht, resulterend in een hoge mate van doorlaatbaarheid. OPSITE Post-Op is opgebouwd uit twee materialen: een ademende OPSITE-topfilm van polyurethaan en een absorberend niet-verklevend MELOLIN-wondkussen. De gepatenteerde REACTIC™-folie heeft een unieke moleculaire structuur met een hoge lucht- en waterdampdoorlaatbaarheid (van minimaal 10000 g/m²/24 uur). Daardoor kunnen de wond en de omliggende huid ademen, wordt het het risico op maceratie geminimaliseerd en kan het verband voor enkele dagen (2 keer zo lang als een non-woven verband) op zijn plaats gelaten worden.

  • Bacteriële barrière: beschermt de wond tegen contaminatie en kruisinfecties, vermindert het risico op exogene contaminatie door bacteriën.
  • Waterdichte folie: de patiënt kan met het verband douchen.
  • Hoge lucht- en waterdampdoorlaatbaarheid.
  • Zeer absorberend, niet verklevend wondkussen.
  • Absorbeert snel exsudaat en zorgt voor gelijkmatige verspreiding over het wondkussen voor maximale absorptie en minder kans op huidmaceratie.
  • Het wondkussen zorgt ervoor dat het exsudaat wordt opgenomen met minimaal trauma bij verwijdering van het verband.
  • Soepel: comfortabel en laat de patiënt vrij in zijn/haar bewegingen.
  • Afgeronde hoeken/dunne folie: vermindert de kans op oprollen of loslaten, waardoor het verband langer op zijn plaats blijft zitten.
  • Hypoallergene kleeflaag.

Extra informatie

Smith & Nephew
Bekijk alle producten van Smith & Nephew
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren