Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Otrivine Anti-Allergie | 10 ml

Otrivine Anti-Allergie | 10 ml

*Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan je arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met je huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Prijs

Jouw prijs: € 5,01

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, maandag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Geneesmiddel voor behandeling van allergische klachten bij hooikoorts en andere allergenen in de lucht. *

Details

Eigenschappen

Het werkzame bestanddeel is fluticasonpropionaat, een corticosteroïd dat bij dagelijks gebruik ontstekingen tegengaat. Deze spray helpt de reacties van je lichaam op allergenen (‘prikkels’) in de omgeving onder controle te houden. Otrivine Anti-Allergie wordt gebruikt bij volwassenen van 18 jaar en ouder voor behandeling van de allergische klachten die zich voordoen bij hooikoorts en andere allergenen in de lucht, zoals een allergie voor huisdieren, huisstofmijt of schimmelsporen. Het verlicht klachten zoals niezen, jeukende en waterige ogen en een lopende, jeukende of verstopte neus gedurende maximaal 24 uur.

Extra informatie

Max. aantal 3 verpakkingen
Bijsluiter Klik hier om de bijsluiter te downloaden
GSK GlaxoSmithKline
Bekijk alle producten van GSK GlaxoSmithKline