Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Pre-ms | 84 capsules

Pre-ms | 84 capsules

 • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 24,30

Jouw prijs: € 19,44

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Draagt bij tot het vrouwelijk evenwicht tijdens de premenstruele periode en zorgt voor regelmatige cycli. *

Details

Eigenschappen

Bij een derde van de vrouwen gaat de premenstruele periode, 1 tot 2 weken voor de menstruatie, gepaard met een aantal kwaaltjes die soms belangrijke proporties aannemen. Pre-ms is een mengsel van 2 plantaardige bestanddelen die bijdragen tot het vrouwelijk evenwicht tijdens de premenstruele periode.

Actieve bestanddelen

 • De teunisbloem is een gele bloem die ’s avonds openbloeit en zich ‘s morgens weer sluit. De olie die uit de zaden gewonnen wordt, is rijk aan gammalinoleenzuur (GLZ), een omega 6-vetzuur dat normalerwijze in het lichaam aangemaakt wordt aan de hand van essentiële vetzuren uit de voeding. Bij vrouwen die last hebben tijdens de premenstruele periode blijkt dat de omzetting van vetzuren in GLZ verstoord is, wat een aantal van de ongemakken verklaart.
 • Essentiële olie van lavendel: de essentiële olie bekomen door distillatie van de lavendelbloemen is bekend omwille van haar relaxerende eigenschappen, vooral bij slaapstoornissen en zenuwachtigheid die een gevolg zijn van stress of die gepaard gaan met een moeilijke
  spijsvertering. De essentiële lavendelolie helpt de ongemakken van de premenstruele periode te verlichten: humeurigheid, stress, zenuwachtigheid, prikkelbaarheid.

Gebruiksaanwijzing

 • 1 capsule 's morgens en 's avonds innemen op het einde van de maaltijd gedurende 14 dagen per cyclus: van de 15e tot de 28e dag van de cyclus. De 15e dag van de cyclus is de 14e dag na het begin van je maandstonden.
 • Gebruik de kalender die op de verpakking gedrukt staat om de eerste dag van je maandstonden en de eerste dag van de inname van Pre-ms te noteren.
 • Een verpakking bevat capsules voor 3 cycli (6 blisters met 14 capsules). Gebruik 2 blisters voor elke cyclus.
 • Opdat je geen enkele capsule zou vergeten, volg je best de weekdagen die aangegeven zijn op de blister. De 2 blisters per cyclus dienen
  volledig uitgenomen te worden.
 • Indien je een capsule vergeet in te nemen, neem dan 2 capsules tegelijk in bij de volgende inname.
 • Het vergt meestal 2 tot 3 maanden voor een optimaal resultaat.
 • In geval van onregelmatige cycli: na enkele maanden inname van Pre-ms worden de cycli weer regelmatig.
 • Inname van Pre-ms mag zo vaak als nodig worden herhaald, zonder beperking in de tijd.

Aanbevelingen

 • Hoewel de toxiciteit van teunisbloem onbestaande is bij de gebruikelijke dosis, kunnen in uitzonderlijke gevallen lichte ongewenste effecten vastgesteld worden: misselijkheid, buik- of hoofdpijn, lichte diarree.
 • Interacties met anticoagulantia en geneesmiddelen die bloedplaatjesaggregatie tegengaan: teunisbloemolie kan de bloedstolling
  verstoren. Voorzichtigheid is dus geboden bij personen die in behandeling zijn.

Ingrediënten

Teunisbloemolie (9% GLZ) 750 mg, Essentiële olie van lavendel 2,5 mg, Vitamine E 10 mg.

Extra informatie

Tilman
Bekijk alle producten van Tilman
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren