Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Probactiol Junior | 30 capsules

Probactiol Junior | 30 capsules

  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 14,99

Jouw prijs: € 13,49

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement dat bijdraagt tot het ondersteunen van de darmfunctie en van de natuurlijke weerstand. *

Details

Eigenschappen

Probactiol® Junior ondersteunt de darmfunctie. 1 capsule bevat 10 miljard levende bacteriën (5 miljard L. acidophilus NCFM® en 5 miljard B. lactis Bi-07®), en 20% van de referentie-inname voor vitamine D (1 μg) ter ondersteuning van de natuurlijke weerstand. De exclusieve ProtectAir-productietechnologie werd speciaal ontwikkeld door Metagenics. Ze garandeert het aantal levende bacteriën en de kwaliteit ervan tot op het einde van de houdbaarheidsdatum bij bewaring op kamertemperatuur.

  • Lactose- en sojavrij.
  • Geschikt voor vegetariërs.

Actieve bestanddelen

Probactiol® Junior bevat braambesextract goed voor de darmfunctie en vitamine D ter ondersteuning van de natuurlijke weerstand.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule per dag.

Aanbevelingen

  • Een voedingssupplement mag niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
  • De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
  • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

Ingrediënten

Vulmiddel: microkristallijne cellulose, braambesvrucht en -bladextract (Rubus fruticosus L.), capsule: hydroxypropylmethylcellulose, Lactobacillus acidophilus NCFM®, Bifidobacterium lactis Bi-07®, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, cholecalciferol.

Extra informatie

Vorm | Textuur Capsules
Metagenics
Bekijk alle producten van Metagenics
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren