Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Probiotical | 60 capsules

Probiotical | 60 capsules

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 37,90

Jouw prijs: € 29,94

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement op basis van 5 stammen afkomstig van 3 bacteriefamilies die van nature aanwezig zijn in het lichaam. *

Details

Eigenschappen

Probiotical verschaft 5 stammen afkomstig van 3 bacteriefamilies die van nature aanwezig zijn in het lichaam: Lactobacillus, Bifidobacterium en Streptococcus thermophilus. De concentratie aan bacteriën van Probiotical is 18 miljard per capsule. Gezien de gevarieerde samenstelling, de ideale concentratie en de intrinsieke eigenschappen van elk bestanddeel heeft Probiotical een zeer breed spectrum van toepassingen bij volwassenen en kinderen vanaf de geboorte.

  • Bevat ook fructo-oligosachariden, een koolhydraat dat niet verteerbaar is door het lichaam en dat selectief helpt bij de groei van bacteriën.
  • Bevat geen lactose en geen gluten.

Gebruiksaanwijzing

  • 1 capsule per dag.
  • De dosis verdubbelen of verdrievoudigen bij behoefte of op advies van je arts/apotheker.
  • Voor mensen die moeite hebben met het slikken van de capsule kan de inhoud van de capsule hetzij in water of in een kleine portie voedingsmiddelen worden gemengd.

Aanbevelingen

  • Vermijd het om Probiotical met warme dranken of maaltijden in te nemen.
  • De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
  • Mag niet gebruikt worden als vervangmiddel voor een gevarieerde voeding.
  • Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren.

Ingrediënten

Lactobacillus rhamnosus (PHA-113) 9,35 mg; Streptococcus thermophilus (PHA-311) 7,5 mg; Bifidobacterium infantis (PHA-211) 4 mg; Bifidobacterium lactis (PHA-222) 2 mg; Lactobacillus acidophilus (PHA-121) 1,6 mg. Concentratie: 18 miljard levende bacteriën/capsule bij de productie. Fructo-oligosacharide 20 mg. Capsule: gelatine, E171, E122, E131. Antioxidant: ascorbinezuur. Stabilisator: magnesiumstereaat. Vulmiddel: maltodextrine.

Extra informatie

Astel Medica
Bekijk alle producten van Astel Medica
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren