Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Push Sport Enkelbrace Links Maat 4 (X-Large) | 1 stuk

Push Sport Enkelbrace Links Maat 4 (X-Large) | 1 stuk

  • medipim

* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 77,50

Jouw prijs: € 69,75

Jouw voordeel: 10% (€ 7,75)

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Enkelbrace die je niet hindert in je normale bewegingen, maar het enkelgewricht wel optimale ondersteuning geeft. *

Details

Eigenschappen

Uniek is dat de PSB Enkelbrace met een minimale hoe-veelheid materiaal een zeer goede ondersteuning van het enkelgewricht biedt. De sportbrace kan door zijn geringe volume uitstekend in de (sport)schoen worden gedragen. Zelfs in combinatie met scheenbeschermers.

  • Bij (secundaire) preventie van inversietrauma
  • Bij de nabehandeling van inversietrauma
  • Bij chronische instabiliteit

Beschikbaar in 4 maten. Linker- en rechteruitvoering

Belangrijk is de doordachte bandenconstructie, die direct de bewe-ging van het enkelgewricht remt als dit te veel dreigt te inverte-ren, zoals bij de meeste enkeltrauma’s het geval is. De versteviging (balein) aan de binnenzijde van het enkelgewricht dient als drager voor deze bandenconstructie en steunt af op de binnenzool van de schoen. Hierdoor schuift de balein niet naar beneden. Een extra versteviging aan de buitenzijde van het enkelgewricht is niet nodig omdat de kantelbeweging aan deze zijde wordt opgevangen door de bandenconstructie. Het lichtblauwe powernet dat rond het en-kelgewricht wordt aangebracht, levert een ander voordeel op. Het zorgt namelijk voor de gewenste druk, die individueel aan te pas-sen is. Dankzij de siliconenranden blijft de PSB enkelbrace goed op zijn plaats zitten en het Tactel® Aquator aan de binnenzijde zorgt ervoor dat transpiratievocht wordt weggevoerd van de huid. De PSB enkelbrace voelt dan ook, mede door zijn ademende eigen-schappen altijd comfortabel aan.

Enkelbrace Omtrek
Maat S
27-30 cm
Maat M
30-33 cm
Maat L
33-36 cm
Maat XL
36-40 cm

Extra informatie

Huidzone Enkel
Push
Bekijk alle producten van Push
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren