Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Q-Viva Probiotic Allergen Spray | 180 ml

Q-Viva Probiotic Allergen Spray | 180 ml

*Alle omschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Wij raden aan om altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing/verpakking te lezen voor gebruik van een product.

Prijs

Adviesprijs: € 29,95

Jouw prijs: € 26,96

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Spray op basis van actieve probiotica die op 100% natuurlijke wijze de verwekkers van allergieën afbreken. *

Details

Eigenschappen

De Allergen Spray van Q-viva werkt op basis van actieve probiotica. Dat zijn goede bacteriën die op 100% natuurlijke wijze de verwekkers van allergieën (huisstofmijt, pollen, huidschilfers van huisdieren en schimmels) afbreken. Zo ontstaat een gezonde microflora. Je bed, zetel, gordijnen, knuffels ... alle textiel zit vol met micro-organische vervuiling. Die bevat een diversiteit aan allergenen die allergische reacties kunnen veroorzaken, zoals lopende neuzen, prikkelende longen, geïrriteerde ogen of huid. De probiotica in Q-viva Allergen Spray verlagen drastisch het risico op allergieën. De probiotische verneveling heeft een dubbele werking: ze breekt systematisch de voedingsbodem van de slechte organismen af en werkt vochtverlagend.

Gebruiksaanwijzing

  • Schudden voor gebruik.
  • 1 verneveling per dag.
  • Vernevel gedurende 2 seconden.

Extra informatie

Video Bekijk video
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren