Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

RainPharma Aroma Diffuser 100 ml | 1 stuk

RainPharma Aroma Diffuser 100 ml | 1 stuk

* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Prijs: € 59,00

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Verstuiver die essentiële oliën verstuift door middel van ultrasone golven. *

Details

Eigenschappen

Water, een paar druppeltjes natuurlijke essentiële olie en een stopcontact: meer heb je niet nodig om elk plekje in huis fris te laten geuren. Door meer of minder druppels toe te voegen, kan je zelf bepalen of je een intense of een zachtere geur wilt. Zodra je het apparaatje inschakelt, verspreidt het geruisloos een geurige, witte, droge en koude mist. Het water hoeft niet op te warmen, maar verstuift onmiddellijk door middel van ultrasone golven. Dat biedt heel wat voordelen. Doordat er geen warm water of kaarsen aan te pas komen, is het veiliger voor kinderen en huisdieren. Daarnaast blijft de kwaliteit van de essentiële olie beter bewaard wanneer ze niet verhit wordt. En omdat er geen verbranding aan te pas komt, blijft ook de lucht in huis zuiver. De subtiele mist die uit het apparaatje komt, begroet bezoekers op een originele manier. Dankzij het warme witte licht van de ledlampjes, heb je meteen ook een energiezuinig sfeerlampje in huis!

Gebruiksaanwijzing

Je kan de verstuiver keer op keer bijvullen met jouw favoriete geur. Omdat geuren erg persoonlijk zijn, vind je in deze doos nog geen flesje essentiële olie. We laten de beslissing liever aan jou over. Voor elke stemming en voor elke plek in huis, is er immers een essentiële olie. In het kleinste kamertje of in de keuken wil je onaangename geurtjes verjagen, terwijl je in de slaapkamer een ontspannende sfeer wil oproepen en in de huiskamer gezelligheid. Maak je keuze uit de verschillende extra zuivere essentiële oliën. Deze verstuiver (100 ml) is, afhankelijk van het aantal druppels essentiële olie, geschikt voor ruimtes tot 25 m². Drie uur lang verstuift hij non-stop een fijn aroma, daarna moet je het apparaatje weer bijvullen.

Extra informatie

RainPharma
Bekijk alle producten van RainPharma
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren