Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

RainPharma Fascinating Broccoli Seed Oil | 50 ml

RainPharma Fascinating Broccoli Seed Oil | 50 ml

* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Prijs: € 69,00

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

100% plantaardig gelaatsmasker, haarmasker en aftersun in één. *

Details

Eigenschappen

Mama heeft altijd gelijk: broccoli is goed voor je. Maar wist je dat deze groene superheld ook je huid en haar een boost geeft? Fascinating Broccoli Seed Oil is een verfijnde olie gemaakt van broccolizaad. Ze heeft een zuiverend en kalmerend effect op de huid en geeft je lokken een glamoureuze glans. Fascinating Broccoli Seed Oil zuivert, verzacht en voedt de huid. Bovendien heeft broccolizaadolie een heilzaam effect op de huid na blootstelling aan de zon. Daarnaast kan je deze olie ook op je haar gebruiken, voor glanzende, niet pluizende lokken.

Actieve bestanddelen

Broccoli staat bekend als een echte superfood. De groente heeft uitstekende voedende eigenschappen en is rijk aan sulforafaan. Toegegeven, de geur van deze stof is niet de meest verleidelijke, maar de uitzonderlijke krachten van broccolizaad maken dat ruimschoots goed. Om de superieure kwaliteit van de broccolizaadolie te garanderen, ontwikkelde RainPharma een precieus ecologisch productieproces, zonder gebruik van hoge temperaturen of schadelijke solventen. Het resultaat is een verfijnde en hoog gezuiverde gelaats-, haar- en lichaamsolie, uniek in zijn soort.

Ingrediënten

Brassica oleracea italica seed oil, D-alpha-tocopherol.

Extra informatie

RainPharma
Bekijk alle producten van RainPharma
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren