Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Roger & Gallet Fleur de Figuier Koffertje met Zeepjes | 3 x 100 g

Roger & Gallet Fleur de Figuier Koffertje met Zeepjes | 3 x 100 g

*Alle omschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Wij raden aan om altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing/verpakking te lezen voor gebruik van een product.

Prijs

Adviesprijs: € 17,95

Jouw prijs: € 14,36

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, maandag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Doosje met 3 heerlijk geurende zeepjes. *

Details

Eigenschappen

De geparfumeerde zeep Fleur de Figuier reinigt in alle zachtheid. Deze zeep wordt in een ketel vervaardigd en volgens een aloude artisanale techniek à coeur geparfumeerd. Al sinds het moment waarop zij voor het eerst op de markt verscheen, had zij een ongeëvenaarde kwaliteit. Aan het recept is sindsdien niets veranderd. Haar natuurlijke basis en subtiel geparfumeerde schuim maken de huid fluwelig en zijdezacht. Het beschermende zijdepapiertje dat tot een zonnetje geplooid is en waaraan je deze zeepjes meteen herkent, is uitgegroeid tot hét symbool van de knowhow en kwaliteit van Roger & Gallet.

Actieve bestanddelen

De met Fleur de Figuier geparfumeerde zeep is extreem zacht: dankzij de vetzuren die ze bevat, wordt deze zeep uitstekend verdragen door de huid terwijl ze tegelijk optimaal reinigt.

Extra informatie

Productlijn Fleur de Figuier
Vorm | Textuur Wastablet
Roger & Gallet
Bekijk alle producten van Roger & Gallet
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren