Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Royal Canin Veterinary Diet Canine Cardiac | 12 x 410 g

Royal Canin Veterinary Diet Canine Cardiac | 12 x 410 g

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 47,95

Jouw prijs: € 40,76

Beschikbaarheid

Bestel nu, binnen enkele dagen in huis

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Natte hondenvoeding voor honden met hartinsufficiëntie. *

Details

Eigenschappen

Natte hondenvoeding voor honden met congestieve hartinsufficiëntie of hypertensie.

  • Honden met een cardiale aandoening vertonen regelmatig een verminderde eetlust en gewichtsverlies. Dankzij het optimale gehalte aan eiwitten en energie is Cardiac Canine bijzonder smakelijk en wordt het behoud van een optimaal gewicht ondersteund.
  • Dankzij de natriumbeperking wordt de werkbelasting van de cardiale functie verminderd. Kalium en magnesium zijn aangepast aan deze klinische situatie.
  • Taurine en L-carnitine zijn onmisbaar voor een goede functie van de cardiale spiercellen en bevorderen de contractiliteit van de cardiale functie.
  • De zoutarme diëten voorkomen dat water en natrium opgehouden worden, wat typisch is voor cardiale ziekten. Door deze strikte beperking kan de dierenarts zelf beslissen of hij een natriumsupplement raadzaam acht.
  • Niet geschikt voor dracht, lactatie, groei, natriumdepletie, hyperlipidemie, pancreatitis of voorgeschiedenis van pancreatitis.

Duur van de behandeling

Het wordt geadviseerd het dieet voor te schrijven vanaf de eerste verschijnselen van een hartaandoening. De dieettherapie dient gedurende het gehele verdere leven van de hond voortgezet te worden.

Ingrediënten

Varkens- en gevogeltelevers, varkens- en gevogeltevlees, rijst, visolie, cellulosevezels, tomatenpoeder, carragenaan, cassiagom, taurine, L-carnitine, DL-methionine, extracten van groene thee (bron van polyfenolen), sporenelementen (waaronder gechelateerde sporenelementen), extract van Indische roos (rijk aan luteïne), vitaminen. Per kg: Taurine: 2,15g - L-carnitine: 240mg - Na: 0,5g - Mg: 0,6g - Kalium: 2,3g.

Aanbevelingen

Je dierenarts kent je dier goed en weet welke voedingsbehoeften het heeft. Hij is het best geplaatst om je de voeding aan te bevelen die het best bij je dier past.

Extra informatie

Inhoud 400 g
Diersoort Hond
Toepassing Hart
Productlijn Veterinary Diet
Vorm | Textuur Natvoer
Royal Canin
Bekijk alle producten van Royal Canin
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren