Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Royal Canin Veterinary Diet Canine Renal | 12 x 200 g

Royal Canin Veterinary Diet Canine Renal | 12 x 200 g

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 25,16

Jouw prijs: € 21,39

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, donderdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Natte hondenvoeding voor honden met renale insufficiëntie. *

Details

Eigenschappen

Natte hondenvoeding aanbevolen voor honden die lijden aan chronische nierziekte.

  • De speciale receptuur met een laag fosforgehalte, EPA & DHA en antioxidanten ondersteunt de nierfunctie bij CNZ. Bij CNI is de fosfor uitscheiding niet meer optimaal daarom wordt het fosfor
    gehalte verlaagt zodanig dat de nierwerklast verminderd wordt. De aanwezigheid van visolie stimuleert de glomerulaire filtratie.
  • CNZ kan een metabole acidose geven. De toevoeging van alkaliserende ingrediënten ondersteunt een gezonde zuurbase balans. Bij CNI, worden de waterstofionen niet meer optimaal geëxcreteerd en de bicarbonaationen niet meer optimaal gereabsorbeerd, beide kunnen voor een metabole acidose zorgen.
  • Hoogwaardige eiwitten en een aangepast eiwitgehalte kunnen de belasting van de nieren verminderen.
  • Speciaal ontwikkelde aromatische profielen om tegemoet te komen aan de individuele smaakvoorkeuren van de hond. Dit helpt de eetlust te bevorderen. Voedselaversie, anorexie en verminderen van eten zijn vaak voorkomende fenomenen bij CNI patiënten.
  • Niet geschikt voor dracht, zogen, groei, pancreatitis of voorgeschiedenis van pancreatitis en hyperlipidemie.

Duur van de behandeling

Renal Diet geeft een nutritionele ondersteuning bij CNZ, ook in de beginfase. De dieetvoeding kan gedurende het verdere leven gegeven worden. Regelmatige controle van de patiënt wordt
aanbevolen.

Aanbevelingen

Je dierenarts kent je dier goed en weet welke voedingsbehoeften het heeft. Hij is het best geplaatst om je de voeding aan te bevelen die het best bij je dier past.

Ingrediënten

Rijst, varkensvlees, kippenvlees, zonnebloemolie, maïsmeel, mineralen (incl calcium carbonaat, kaliumcitraat, zeoliet), cellulose, visolie, cassiagom, suikerbietenpulp, carrageen, taurine, fructo-oligosacchariden (FOS), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), methionine, sporenelementen (incl gecheleerde sporenelementen), vitaminen.

Extra informatie

Inhoud 200 g
Diersoort Hond
Toepassing Nieren
Productlijn Veterinary Diet
Vorm | Textuur Natvoer
Royal Canin
Bekijk alle producten van Royal Canin
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren