Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Royal Canin Veterinary Diet Canine Urinary S/O | 12 x 200 g

Royal Canin Veterinary Diet Canine Urinary S/O | 12 x 200 g

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 23,35

Jouw prijs: € 19,85

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Natte voeding voor honden met een aandoening van de lage urinewegen. *

Details

Eigenschappen

Natte voeding voor honden met bacteriële cystitis, voor het oplossen van struviet urinestenen en als therapie van een herhaling van urolithiase met struviet en met calciumoxalaat.

  • Omdat natte voeding meer water bevat, helpt het de urine te verdunnen.
  • Als het volume van de urine toeneemt, daalt meteen ook de verzadiging van de urine met calciumoxalaat en struviet. Deze methode waarborgt dat de voeding bijdraagt tot gezonde urinewegen die het ontstaan van struvietkristallen en calciumoxalaatkristallen belemmeren.
  • Urinary S/O Canine is een efficiënt middel om struvietstenen op te lossen.
  • De celveroudering remmen en het immuunsysteem versterken: het complex van synergetische antioxidanten (vitamine E en C, taurine en luteïne) beperkt de afbraak van het cellulair DNA, versterkt de immuniteit en remt de ouderdomsverschijnselen.
  • Niet geschikt voor dracht, zogen, groei, chronische renale insufficiëntie, stofwisselingsacidose, cardiale insufficiëntie, pancreatitis of voorgeschiedenis van pancreatitis, hyperlipidemie en gebruik van medicijnen die de urine zuur maken.

Bij ouder wordende honden is het aan te bevelen om te controleren of het renale stelsel vwel goed werkt voordat met Urinary S/O Canine voorschrijft.

Duur van de behandeling

Het duurt 5 tot 12 weken voor de urinestenen opgelost zijn. Bij een infectie van de urinewegen moet Urinary S/O Canine samen met een antibioticum nog gedurende één maand worden voorgeschreven nadat het bacteriologisch urineonderzoek negatief blijkt.

Aanbevelingen

Je dierenarts kent je dier goed en weet welke voedingsbehoeften het heeft. Hij is het best geplaatst om je de voeding aan te bevelen die het best bij je dier past.

Ingrediënten

Gevogeltevlees, maïs, gevogeltelevers, zonnebloemolie, maïsgluten, minerale zouten, visolie, cellulosevezels, cassiagom, carragenaan, bietenpulp, taurine, fructo-oligosacchariden (FOS), extract van Indische roos (rijk aan luteïne), sporenelementen (waaronder gechelateerde sporenelementen), vitaminen.

Extra informatie

Inhoud 200 g
Diersoort Hond
Toepassing Urinewegen
Productlijn Veterinary Diet
Vorm | Textuur Natvoer
Royal Canin
Bekijk alle producten van Royal Canin
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren