Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Royal Canin Veterinary Diet Feline Diabetic | 3,5 kg

Royal Canin Veterinary Diet Feline Diabetic | 3,5 kg

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 54,05

Jouw prijs: € 45,94

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, donderdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Droge voeding voor katten met diabetes. *

Details

Eigenschappen

Droge voeding voor katten met diabetes.

  • Een gematigde calorieopname bevordert een optimale samenstelling van het lichaam en minimaliseert de insulineresistentie die samengaat met overgewicht.
  • Een hoog eiwitgehalte draagt bij tot vermindering van de netto energievoorziening en zorgt tevens voor een vertraagde en progressieve glucoseaanvoer (gluconeogenese).
  • Dankzij de toevoeging van granen met een lage glycaemische index (gerst, maïs) en gelvormende vezels (psyllium) wordt de postprandiale hyperglycaemie gereduceerd.
  • De kat met diabetes mellitus is vaak al ouder en heeft meestal overgewicht. De kraakbeenbeschermende elementen (glucosamine en chondroïtinesulfaat) helpen het bijkomende risico op gewrichtsaandoeningen te minimaliseren.
  • Niet geschikt voor dracht, lactatie en groei.

Waarschuwing: Diabetic Diet verhoogt in veel gevallen de gevoeligheid van de kat voor insuline. Bij overgang naar deze dieetvoeding wordt daarom geadviseerd het bloedglucosegehalte regelmatig te controleren en indien nodig de insulinedosering aan te passen.

Duur van de behandeling

De voeding Diabetic wordt levenslang aanbevolen. Hoewel bij de kat diabetes mellitus reversibel kan zijn, zal een levenslange nutritionele behandeling het risico voor recidivering minimaliseren.

Aanbevelingen

Je dierenarts kent je dier goed en weet welke voedingsbehoeften het heeft. Hij is het best geplaatst om je de voeding aan te bevelen die het best bij je dier past.

Ingrediënten

Gehydrateerd gevogelte-eiwit, gerst, tarwegluten, maïsgluten, tapioca , geïsoleerd soja-eiwit, dierlijke vetten, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, bietenpulp, chicoreipulp, visolie, psylliumzaden en -zaadvliezen, minerale zouten, Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS), sojaolie, extract van Indische roos (rijk aan luteïne).

Extra informatie

Inhoud 3 kg
Diersoort Kat
Toepassing Diabetes
Productlijn Veterinary Diet
Vorm | Textuur Droogvoer
Royal Canin
Bekijk alle producten van Royal Canin
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren