Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Royal Canin Veterinary Diet Feline Urinary S/O High Dilution | 1,5 kg

promo Pharmamarket

Royal Canin Veterinary Diet Feline Urinary S/O High Dilution | 1,5 kg

* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 26,29

Jouw prijs: € 22,35

Jouw voordeel: 15% (€ 3,94)

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, vrijdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

  • 15% korting tot en met 28 februari 2019!

Droge voeding voor katten met een aandoening van de lage urinewegen. *

Details

Eigenschappen

Droge voeding voor katten aanbevolen voor het oplossen van struvietstenen en ter preventie van recidiverende urolithiasis in één voeding. In een onderverzadigde urine kunnen kristallen niet groeien. Dergelijke urine is dus niet bevorderlijk voor de ontwikkeling van struviet- en calciumoxalaatkristallen. Door de urine te verdunnen, worden tegelijkertijd de concentraties van struviet- en calciumoxalaat in de urine lager. Bovendien verhoogt Urinary S/O High Dilution het uitgescheiden volume urine, waardoor de urinewegen regelmatig worden gespoeld. Urinary S/O High Dilution maakt het doeltreffend oplossen van struvietstenen mogelijk.

  • Het aantal glycosaminoglycanen (GAG), die van nature aanwezig zijn op gezond urinewegslijmvlies, neemt af bij een afname idiopatische cystitis, die de urinewegen gemakkelijker doordringbaar maakt voor ziektekiemen, toxines en ionen, veroorzaakt de ontsteking van de urinewegen en stimuleert de pijnreceptoren.

Gebruiksaanwijzing

Voor het oplossen van struvietstenen dient de dieetvoeding 5 tot 12 weken voorgeschreven te worden. Om recidivering te voorkomen dient de therapie tenminste 6 maanden te worden voortgezet. Er wordt geadviseerd daarna een volledige urineanalyse uit te voeren. Wanneer de kat genezen is wordt één van volgende voedingen aangeraden: Young Male, Skin Young Male, Young Female, Skin Young Female, Mature of Senior.

Aanbevelingen

  • In geval van recidiverende idiopathische cystitis wordt Urinary S/O als "natte" voeding aanbevolen. Bij de oudere kat is het aanbevolen de renale functie te controleren alvorens Urinary S/O HighDilution voor te schrijven.
  • Niet geschikt in geval van dracht, lactatie, groei, chronische renale insufficiëntie, metabole acidose, cardiale insufficiëntie, hypertensie en bij gebruik van urineverzurende medicatie.
  • Je dierenarts kent je dier goed en weet welke voedingsbehoeften het heeft. Hij is het best geplaatst om je de voeding aan te bevelen die het best bij je dier past.

Ingrediënten

Rijst, gedehydrateerd gevogeltevlees, tarwegluten, maïsmeel, dierlijke vetten, maïsgluten, minerale zouten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, visolie, fructo-oligosacchariden (FOS), sojaolie, eipoeder, DL-methionine, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), taurine, extract van Indische roos (bron van luteïne).

Extra informatie

Inhoud 1 kg
Diersoort Kat
Toepassing Urinewegen
Productlijn Veterinary Diet
Vorm | Textuur Droogvoer
Royal Canin
Bekijk alle producten van Royal Canin
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren