Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

SediStress 100 | 100 capsules

SediStress 100 | 100 capsules

  • medipim
*Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan je arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met je huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Prijs

Jouw prijs: € 12,56

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, maandag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Traditioneel kruidengeneesmiddel om de milde symptomen van mentale stress te verlichten en het inslapen te vergemakkelijken. *

Details

Eigenschappen

Sedistress 100 is een traditioneel kruidengeneesmiddel dat passiebloemextract bevat. Sedistress 100 wordt gebruikt bij volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar om de milde symptomen van mentale stress, zoals nervositeit, ongerustheid of prikkelbaarheid, te verlichten en het inslapen te vergemakkelijken. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op het langdurige gebruik.

Gebruiksaanwijzing

De gebruikelijke dosering voor volwassenen en jongeren ouder dan 12 jaar is:

  • Ter verlichting van tijdelijke mentale stress: 2 capsules 's morgens en 's avonds.
  • Voor hulp bij het inslapen: 2 capsules 's avonds een halfuur voor het slapengaan.

Aanbevelingen

  • De capsules dienen met een vol glas water te worden ingenomen.
  • Als de symptomen verslechteren of voortduren na 21 dagen gebruik, raadpleeg dan je arts of apotheker.

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is droogextract van bovengrondse delen van passiebloem (Passiflora incarnata L.). Elke capsule bevat 100 mg zuiver extract van passiebloem, wat overeenkomt met 350 mg-500 mg passiebloem. De andere stoffen in dit middel zijn: Capsule: microkristalijne cellulose, tricalciumfosfaat, colloïdaal anhydrisch silicium, talk, magnesiumstearaat. Capsulewand: gelatine, titaniumdioxide (E171), azorubine (E122). Hulpstof in het extract: maltodextrine.

Extra informatie

Max. aantal 3 verpakkingen
Bijsluiter Klik hier om de bijsluiter te downloaden
Tilman
Bekijk alle producten van Tilman