Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

SenSura Click Plaat Convex Light 50/15-33 mm (11021) | 5 stuks

SenSura Click Plaat Convex Light 50/15-33 mm (11021) | 5 stuks

  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 56,20

Jouw prijs: € 50,58

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Huidplaat voor stoma's op huidniveau of stoma's die dieper liggen. *

Details

Eigenschappen

Huidplaat voor stoma's op huidniveau of stoma's die dieper liggen, bijvoorbeeld in een huidplooi. De dubbellaagse huidplaat van SenSura beschermt tegen lekkage. Dag en nacht zorgt SenSura vor een perfecte aansluiting rondom de stoma. Zo wordt lekkage voorkomen. Bij een actieve levensstijl, maar ook op een ongelijkmatige huid zorgen de ovale vorm en de flexibiliteit voor een zeer goede hechting.

  • De beschermende bovenlaag vormt een perfecte aansluiting rondom de stoma en voorkomt zo lekkages. Ze is erosieresistent en de huidplaat wordt niet weggevreten.
  • De huidvriendelijke onderlaag absorbeert vocht (transpiratie) en voorkomt daarmee maceratie. Ze biedt bovendien een goede en zekere hechting, meteen al bij het aanbrengen.

De SenSura Click huidplaat is geschikt voor de SenSura Click stomazakjes. De klikkoppeling zorgt er voor dat het stomazakje in iedere gewenste positie gedraaid kan worden en de borgring klikt hoorbaar dicht voor extra zekerheid.

Extra informatie

Coloplast
Bekijk alle producten van Coloplast
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren