Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

SenSura Flex O/Z Transparant 70 mm Maxi 410 ml (10327) | 30 stuks

SenSura Flex O/Z Transparant 70 mm Maxi 410 ml (10327) | 30 stuks

  • medipim
  • medipim
* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 68,23

Jouw prijs: € 61,41

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, maandag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Ledigbaar opvangzakje met flexibel schuimkoppelsysteem, geïntegreerde filter met grote capaciteit en een zachte niet-geweven bekleding. *

Details

Eigenschappen

Ledigbare anatomische opvangzakjes met flexibel schuimkoppelsysteem, geïntegreerde filter met grote capaciteit en een zachte niet-geweven bekleding. Dit 2-delig systeem brengt verschillende voordelen samen: hechting, flexibiliteit, absorptie, erosie-resistentie en verwijdergemak. De Hide-away sluiting kan opgevouwen worden tot een kleiner formaat van het zakje voor meer discretie en heeft een inkeping die duidelijk laat zien hoe de outlet gesloten wordt.

SenSura Flex 2-delig stomaopvangsysteem heeft het voordeel dat het zakje vaker vervangen kan worden dan de huidplaat, terwijl het net zo veel flexibiliteit en bewegingsvrijheid biedt als een 1-delig stomaopvangsysteem. Het zakje kan geplakt worden op de huidplaat. Bovendien heeft ook dit stomaopvangsysteem de unieke SenSura dubbellaagse huidplaat. Deze huidplaat zorgt voor een optimale bescherming tegen lekkage en een optimale bescherming van je huid.

  • De dubbellaagse huidplaat van SenSura is ovaal en zorgt voor een gezonde huid, minder lekkages, een snelle en duurzame hechting, bewegingsvrijheid doordat de huidplaat bijzonder flexibel is. Bovendien is de huidplaat gemakkelijk te verwijderen.
  • De flens van de huidplaat heeft een duidelijke blauwe lijn waardoor het zakje gemakkelijk te plaatsen is. De zwevende flens zorgt ervoor dat het zakje zonder druk op de buik aangebracht kan worden. De plakkoppeling is gemaakt van een zacht en flexibel materiaal. Het geeft een beter gevoel van bewegingsvrijheid, veiligheid en comfort.
  • Voorzien van een filter voor een optimale geurneutralisatie. De filter voorkomt opbollen van het zakje, gedurende de dag blijft het zakje heel discreet.
  • Het uitknippatroon is voorzien van helder-blauwe cirkels en een maataanduiding in alle richtingen. De cirkels zijn concentrisch, zodat de gebruiker goed ziet waar hij moet knippen.
  • De SenSura huidplaat heeft een verwijderlipje met een soft-fronting laag dat het verwijderen van het opvangmateriaal vergemakkelijkt.
  • Het zachte soft-fronting materiaal is sterk en slijtvast. Daarnaast is het ook nog waterafstotend, hierdoor is afdrogen na douchen of zwemmen een stuk makkelijker.
  • De hide-away sluiting met klittenband is makkelijk op te rollen en schoon te maken.
  • U kunt het zakje (kortstondig) iets hoger vastzetten, waardoor het zakje kleiner wordt.

Extra informatie

Coloplast
Bekijk alle producten van Coloplast
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren