Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

SenSura G/Z Classic Midi 10-66 mm (15450) | 30 stuks

SenSura G/Z Classic Midi 10-66 mm (15450) | 30 stuks

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 108,77

Jouw prijs: € 97,89

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Gesloten opvangzakjes met dubbellagige huidplaat. *

Details

Eigenschappen

Gesloten opvangzakjes met dubbellagige huidplaat die verschillende voordelen samenbrengt: hechting, flexibiliteit, absorptie, erosie resistentie en verwijdergemak. Het zakje heeft een waterafstotende soft-fronting laag en een filter met grote capaciteit.

  • De dubbellaagse huidplaat van SenSura is ovaal en zorgt voor een gezonde huid, minder lekkages, een snelle en duurzame hechting, bewegingsvrijheid doordat de huidplaat bijzonder flexibel is. De huidplaat kan bovendien gemakkelijk verwijderd worden.
  • Het uitknippatroon is voorzien van helder-blauwe cirkels en een maataanduiding in alle richtingen. De cirkels zijn concentrisch, zodat de gebruiker goed ziet waar hij moet knippen.
  • De SenSura huidplaat heeft een verwijderlipje met een soft-fronting laag dat het verwijderen van het opvangmateriaal vergemakkelijkt.
  • Voorzien van een filter voor een optimale geurneutralisatie. De filter voorkomt het opbollen van het zakje, gedurende de dag blijft het zakje heel discreet.
  • Het zachte soft-fronting materiaal is sterk en slijtvast. Daarnaast is het ook nog waterafstotend, hierdoor is afdrogen na douchen of zwemmen een stuk makkelijker.
  • Het kijkvenster maakt het makkelijker om de huidplaat goed aan te brengen en te controleren.
  • De SenSura 1-delige colostomazakjes zijn verkrijgbaar met een vlakke huidplaat en in een Convex Light huidplaat, voor stoma's op huidniveau of ongelijkmatige huid.

Extra informatie

Coloplast
Bekijk alle producten van Coloplast
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren