Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

SleepyLove Mango | 5 zakjes

SleepyLove Mango | 5 zakjes

* Alle productomschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Het gebruik van de producten aangeboden op deze website is strikt op eigen risico en de werking ervan is afhankelijk van persoonlijke en specifieke omstandigheden. Wij raden aan om altijd aandachtig de bijsluiter en/of verpakking te lezen voor gebruik van een product en in geval van twijfel contact op te nemen met je huisarts of apotheker. Eventuele claims die gemaakt worden, zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie voor toekomstig gebruik. PharmaMarket kan niet aansprakelijk worden gehouden voor mogelijke bijwerkingen of niet-behaalde resultaten.

Prijs

Adviesprijs: € 9,90

Jouw prijs: € 8,91

Jouw voordeel: 10% (€ 0,99)

Beschikbaarheid

Te bestellen
Binnen enkele dagen in huis

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Biologische drank die bijdraagt tot het bevorderen van de nachtrust. *

Details

Eigenschappen

Lekker slapen dankzij SleepyLove, een heerlijke biologische drank met Bachbloesems en mango. Een droom van een drankje. Zonder toegevoegde suiker. Ideaal om elke avond een halfuurtje voor het slapengaan te drinken. Heeft bovendien een opbouwend effect, naarmate je SleepyLove regelmatig blijft drinken.

Actieve bestanddelen

Bachbloesems helpen de mentale activiteit kalmeren, zodat ze je kansen verhogen goed in slaap te vallen. Bovendien helpen Bachbloesems je ook in ruimere zin rustiger te worden. Ook dat bevordert je nachtrust.

Ingrediënten

Fruit* 43% (appel*, mango* 10%, citroen*), rijst*, silica, natuurlijk aroma, Bachbloesems* 2% (Honeysuckle, Walnut, Rock Rose, Impatiens, Cherry Plum, Clematis, Star of Bethlehem), bicarbonaat, vezels (acaciagom*), gemberextract*. (*Ingrediënten van biologische oorsprong.)

Extra informatie

Lombardia
Bekijk alle producten van Lombardia
 
   
PharmaMarket